Home / 0
Carregant Esdeveniments
21 març Diumenge

CONCERT D’ORGUE AMB JOSEP MARIA MAS BONET / 2n CICLE DE CONCERTS D’ORGUE A LA PARRÒQUIA SANT VICENÇ DE SARRIÀ

21 març 2021, 18:00 - 21 març 2021, 18:00
Parròquia Sant Vicenç de Sarrià,

La Parròquia Sant Vicenç de Sarrià acollirà l’organista Josep Maria Mas Bonet en el seu segon cicle de concerts d’orgue.

Mas Bonet és professor d’orgue i baix continu. Nascut a Centelles, és titular de l’orgue de l’església prioral de Sant Pere de Reus i organista de concert. Pel que fa a la seva formació, l’intèrpret va estudiar piano i orgue al Conservatori Municipal de Música de Barcelona amb Ramon Coll i Montserrat Torrent, on va obtenir el títol de professor superior d’orgue. Posteriorment, va perfeccionar la seva tècnica als Països Baixos i a França, amb mestres de la talla d’Anton Heiller i Xavier Darasse.

La seva trajectòria es complementa amb estudis en música ibèrica antiga a Lisboa, i amb quatre anys d’aprenentatge a la Musik-Akademie i a la Schola Cantorum de Basilea, on va obtenir el diploma de concertista i d’especialització en música antiga.

L’organista ha impartit classes magistrals en nombrosos conservatoris d’Europa, és jurat habitual en concursos d’aquest instrument, compta amb la publicació de diversos discs i actualment ofereix concerts a Europa, Amèrica Llatina i Àsia, amb un repertori que va des de la música antiga fins a la contemporània.

 

Aportació voluntària per l’orgue de la Parròquia

Detalls
Data: 21 març
Hora: 18:00
Cost: Aportació voluntària
Categoria d'EsdevenimentParròquia Sant Vicenç de Sarrià
Recinte
Recinte: Parròquia Sant Vicenç de Sarrià
Organitzador
Organitza: Parròquia Sant Vicenç de Sarrià