Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
22 gener Dimecres

ENERGIES RENOVABLES COM A EIX DE TRANSFORMACIÓ SOCIAL / amb TERTÚLIES DE L’ULTRASON

22 gener 2020, 19:00 - 22 gener 2020, 20:00
El Centre de Sarrià, Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Spain

Quin paper juguen les energies renavables en els canvis socials que estem vivint avui dia? a l’Àgora Jove en parlarem amb el convidat Marc Gasulla, enginyer tècnic Industrial i expert en Energia. 

Repassarem el model energètic, econòmic i social en el que hem viscut fins ara per a poder entendre les seves contradiccions i la situació de col·lapse ambiental a la que ens porta. Relacionarem aspectes científics i socials del canvi climàtic, analitzarem què podem fer nosaltres de forma individual i col·lectiva, i per què ens convé fer-ho, centrant-nos en les energies renovables i l’autoconsum fotovoltaic com a eix de transformació energètic i social

Marc Gasulla, és Enginyer Tècnic Industrial i Màster en Energia per la UPC. Treballa des de fa sis anys en la Formació Professional de Jesuïtes El Clot, dins del Cicle Formatiu de Grau Superior en Energies Renovables. Des de la docència i la tutoria acompanya els alumnes en l’aprenentatge de les competències pròpies de l’àmbit de l’energia per tal de formar tècnics professionals que facin realitat la transició energètica.


Entrada lliure


Mostra els detalls
Data: 22 gener 2020
Hora: 19:00 - 20:00
Cost: entrada lliure
Categoria d'EsdevenimentTertúlies de l'Ultrason
Recinte
Recinte: El Centre de Sarrià
Adreça: Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Spain
Telèfon: 93 203 97 72