Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
16 desembre Dimecres

[ENTAULA’T 2020] SOS ASSOCIACIONS! / CONFERÈNCIA EN LÍNIA

16 desembre 2020, 20:00 - 16 desembre 2020, 20:00
Conferència en línia,

El dimecres dia 16 de desembre a les 20:00h. tindrà lloc la tradicional trobada de Nadal de la Taula d’Entitats de Sarrià “Entaula’t 2020”.

Aquest any, atesa la situació sanitària, la trobada és desenvoluparà en format digital per mitjà de la plataforma zoom, i la dedicarem a analitzar de forma conjunta com ens està afectant la pandèmia al funcionament de les nostres entitats, quines perspectives podem preveure pel proper any 2021 i quines experiències podem compartir que segur enriqueixen les nostres organitzacions i potenciaran les línies futures d’actuació. 

Per tractar aquest tema, ens acompanyarà  a la reunió  la Sra. Mercè Teixidó, Metgessa Psiquiatra i Màster en bioètica. Cap de l’Àrea de Salut Mental de les Corts i Sarrià Sant Gervasi, membre del Grup CHM Salut Mental i tambè membre del Comitè de Direcció d’aquesta entitat. 


El Grup CHM Salut Mental  aplega tres entitats sense ànim de lucre que duen a terme les seves activitats en l’entorn de l’atenció pública des d’una perspectiva de salut mental comunitària integral.  A Sarrià el Grup gestiona (entre d’altres serveis) un Hospital de Dia per a Adolescents, el Centre de Salut Mental d’Adults (CSMA) i infanto juvenil (CSMIJ) de Sarrià Sant – Gervasi, un Servei de Rehabilitació Comunitària i un Club Social per a persones amb Trastorn Mental.  

Podreu accedir a la reunió per mitjà de l’ enllaç següent

 

 

 

 

Detalls
Data: 16 desembre 2020
Hora: 20:00
Cost: Entrada lliure
Categoria d'EsdevenimentTertúlies de l'Ultrason
Recinte
Recinte: Conferència en línia