Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
22 gener Dimecres

LOVE IS IN THE AIR / amb EL TRIANGLE INCLUSIU

22 gener 2020, 16:00 - 22 gener 2020, 16:00
Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya 08034

Un curs més, el col·lectiu de gent sense sostre de Sant Joan de Déu i els alumnes de secundària de l’Oak House presenten una nova obra de teatre realitzada conjuntament entre ambdós grups, amb les persones facilitadores del projecte Triangle Inclusiu.

Un espectacle participatiu que tindrà lloc al Teatre de Sarrià el 22 de gener a les 16:00h. En un món d’individualitats on estimar-se es fa cada dia més difícil, l’amor s’ha convertit en l’assignatura oblidada. Com ens estimem? És vigent el concepte “l’amor per tota la vida“? Els models heteropatriarcals que han regit la nostra educació han esdevingut una cotilla a l’hora d’estimar-nos lliurement. Amb Love is… in the air ens qüestionem com podem estimar i ser estimats sense morir en l’intent.

L’iniciativa pretén que es reflexioni sobre els temes que ens inquieten i ens defineixen. Arribem a l’escena des de diferents orígens: les talleristes, els alumnes, i els integrants del col·lectiu en risc d’exclusió social. Dalt de l’escenari ens confonem per a ser persones que s’ajuden i aprenen. A fora, de públic, tothom hi és convidat. A partir de la mostra del nostre excercici de creació, engeguem un debat comunitari. Compartim experiències i aixamplem consciències. Posem el nostre petit gra de sorra per construir una comunitat més acollidora.


Entrada lliure


Detalls
Data: 22 gener
Hora: 16:00
Cost: Entrada lliure
Categoria d'EsdevenimentTeatre
Recinte
Recinte: Teatre de Sarrià
Adreça: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya 08034
Telèfon: 932039772