Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
23 Novembre Dissabte

NÉVOA I VICENÇ SOLSONA PRESENTEN ‘CONSCIÈNCIA DE CLASSE’ / CICLE DE CONCERTS FEMMÉS

23 Novembre 2019, 21:00 - 23 Novembre 2019, 21:00

Les artistes prenem la iniciativa, ens gestionem i ens organitzem creant equip amb personal tècnic i de comunicació, incidint d’aquesta manera en tots els aspectes relacionats amb la producció de FEMmés | Cicle de concerts sense intermediaris.

Per això volem fer més i construïm aquesta experiència de treball compartida entre artistes, dones, des de l’admiració i el recolzament mutu.

Dones que FEMmés, més enllà de mirar el públic que les mira.

Dones que generen concerts i nous espais per la cultura

Dones i els homes amb qui treballen per crear noves maneres d’apropar-se a les seves músiques.


NÉVOA i VICENÇ SOLSONA presenten “Consciència de classe”

La Névoa i el guitarrista Vicenç Solsona han treballat junts en la formació de fado que lidera la cantant i, des del 2010, tenen un projecte conjunt com a duet. 

“Consciència de classe” és el segon treball sorgit d’aquesta col·laboració, amb 11 cançons de gèneres diversos triades per parlar, essencialment, de fraternitat. 

La consciència de classe és una forma de fraternitat i una eina per detectar allò que ens uneix als humans i fer-ho créixer, per veure i reconèixer l’altre i teixir alguna cosa que ens reconnecti. 


“Onze joies en la veu de la barcelonina Núria Piferrer, Névoa, amb el guitarrista Vicenç Solsona. Broda la interpretació de referents com “Paraula rodona” (Zeca Afonso) o “Cantar para a lua” (Amália Rodrigues), a més de “Cançó de suburbi” i “Corrandes d’exili”.

Helena Morén, Enderrock abril 2019

“L’esplèndida veu de Névoa, densa, intensa, dramàtica, adquireix sobre les cordes de Vicenç Solsona una projecció lleugera i delicada, com si l’esgarip de les històries que explica es convertís en una carícia.” 
Pere Pons


Entrada individual: 15 euros anticipada/18 euros a taquilla

Abonament 4 concerts: 50 euros

Entrades a preu reduït: 12,5 euros (socis, aturats,  persones de més de 65 anys, persones de menys de 21 anys)


COMPRA ENTRADES

Detalls
Data: 23 Novembre 2019
Hora: 21:00
Categoria d'EsdevenimentMúsica