Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

SARRIÀ VEU MÓN: Visita guiada a la Casa dels Entremesos

26 octubre 2021 / 10:15 12:00

ENTRADES
€5 Sortida gratuïta per persones associades al Centre de Sarrià

Sarrià veu món! és el programa de visites guiades a llocs singulars de Barcelona i altres indrets de Catalunya. Ens trobem per descobrir espais i edificis, des dels més coneguts i emblemàtics fins als que estan per descobrir. Tots són escenari i testimoni de la nostra història. Activitat que vol permetre descobrir i posar a l’abast dels nostres socis, amics i veïns de Sarrià en general, espais culturals poc coneguts del nostre entorn, o excursions a llocs emblemàtics de Catalunya.

En aquesta ocasió, visitarem La Casa dels Entremesos, amb una visita guiada amb la qual s’explicarà la història de l’edifici (antic Palau Mercaders), la imantgeria festiva: bestiari, gegants, nans i capgrossos.

Història de l’entitat

La Casa dels Entremesos és un equipament cultural de Barcelona gestionat per la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella concebut com un centre cultural que acull, difon i promociona la cultura popular, especialment la barcelonina, en múltiples aspectes: imatgeria festiva, dansa, música, foc, construccions humanes, trabucaires i art popular.

Es troba situat a la plaça de les beates, al cor de la ciutat de Barcelona,  al barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera. Es va inaugurar el 20 de setembre de l’any 2009.  Acull la seu de la la Federació d’Entitats de Cultura Popular i Tradicional de Barcelona Vella d’entitats de cultura popular i tradicional i de les quinze entitats que la composen.

La Casa dels Entremesos és l’espai on es troba exposada pràcticament tota la imatgeria festiva de Ciutat Vella, on resideixen i generen activitat les quinze entitats federades i on es treballa per produir i organitzar activitats amb la cultura popular i tradicional com a eix vertebrador,  tot fomentant el treball multidisciplinari i la col·laboració entre associacions.


Ens veiem directament, a les 10:15h a

Plaça de les Beates

Plaça de les Beates
Barcelona, Espanya

Metro:
L1 (Urquinaona), L4 (Jaume Primer)