Home / TARDES DE TERTÚLIES UTÒPIQUES | FLORS DE BACH
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

TARDES DE TERTÚLIES UTÒPIQUES | FLORS DE BACH

9 novembre / 19:00 20:00

Entrada lliure

Aquesta xerrada de caràcter divulgatiu té l’objectiu d’explicar, d’una manera planera, qui va ser Dr. Edward Bach (1886-1936): com va crear el Sistema Floral de Bach, quina filosofia hi ha a la base sobre la salut i la malaltia, quines són les 38 Flors de Bach que formen el sistema, com es passa l’energia de la Flor a l’essència floral (mètodes) i quines emocions ens ajuden a gestionar cadascuna d’aquestes 38 essències florals.  

Una tertúlia apte per a tothom, presentada d’una manera molt visual.


Un dimecres de cada mes al Centre de Sarrià tens una cita amb les Tardes de Tertúlies Utòpiques, un espai de diàleg obert a tothom, i en especial als joves, en un dels locals més emblemàtics del barri. Cada mes posem un tema diferent sobre la taula, i durant una estona compartim preguntes, pensaments i reflexions. 

Maria Mercè Riera

Filòsofa. Llicenciada en Filosofia per la UAB i Terapeuta Floral acreditada per Institut Anthemon i SEDIBAC. Ha publicatun article i un conte a dues revistes de SEDIBAC. Ha donat diverses xerrades sobre les Flors de Bach: Herbes Campus Remeiart. Jornada: Plantes i Salut emocional (Santa Margarida i els Monjos 2022), Farmàcia Coliseum de Barcelona (diverses xerrades 2022) Centre Excursionista els Blaus 2019. Ha fet altres col·laboracions amb SEDIBAC.