Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
19 gener Diumenge

ELS TESTIMONIS DE PUTIN / amb DOCS BARCELONA

19 gener 2020, 20:30 - 19 gener 2020, 20:30
Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya 08034

Com si es tractés de l’entrada a una nova era, el 31 de desembre de 1999 Rússia coneixia el seu nou i actual president: Vladímir Putin. Com va ser el seu ascens al poder? Com s’ha convertit en un dels polítics més influents i controvertits del panorama mundial?

A través dels testimonis com el de l’antic secretari general de la Unió Soviètica Mikhaïl Gorbatxov, el primer president de Rússia, Borís Ieltsin o el mateix Putin, el director Vitaly Mansky explica la història sobre com l’actual president va ascendir al poder i ha mantingut la seva posició durant dues dècades.

Amb el material d’arxiu personal rodat al llarg de l’any 2000 i d’uns testimonis únics molt propers a la figura de Putin, Vitaly Mansky ens descobreix les veritables causes i conseqüències de l’operació Successor, l’entramat polític que va fer pujar Putin al poder. Manksy havia estat contractat per seguir i filmar la primera campanya del polític que ben aviat es convertiria en un dels líders més controvertits en l’actualitat. Gràcies a antigues gravacions que actuen com a veritables càpsules del temps, revisitem la història sobre com Putin, juntament amb el seu cercle més íntim, va ascendir al poder i els actors que ho van fer possible.


Col·loqui posterior amb l’Ernesto M. Pascual Bueno, politòleg i docent universitari en diferents programes formatius. Entre la seva participació destaca el seu pas per CSIC i IESE com també la seva involucració en l’Escola de Protocol i Relacions Internacionals a Catalunya. Actualment treballa dins el Màster de Prevenció en la Radicalització de la UB i és adjunt de la UAB. També participa en articles d’opinió o com a ponent a programes de radio.


3€ /anticipada i taquilla
Entrada lliure /persones associadesACONSEGUEIX ENTRADA

Detalls
Data: 19 gener
Hora: 20:30
Cost: €3
Categories d'EsdevenimentCinema, Documental
Recinte
Recinte: Teatre de Sarrià
Adreça: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya 08034
Telèfon: 932039772