Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
10 juny Dimecres

TERTÚLIES DE L’ULTRASON #DESDECASA / DE SATÈL·LITS A NANOSATÈL·LITS: LA DEMOCRATITZACIÓ DE L’ESPAI

10 juny 2020, 19:00 - 10 juny 2020, 20:00

Degut a les circumstàncies actuals, la propera Tertúlia de l’Ultrason la emetrem en directe a través del canal de Youtube del Teatre de Sarrià. Per poder participar i traslladar els teus dubtes, tan sols serà necessari tenir un compte de YouTube.

En l’última dècada una nova generació de satèl·lits ha guanyat pes dins el sector espacial. Gràcies a la miniaturització tecnològica i a la reducció de costos, constel·lacions de satèl·lits de la mida d’una caixa de sabates s’estan posicionant en el que serà l’anomenada democratització de l’espai. Debatrem sobre com s’està fent negoci en l’espai gràcies a noves capacitats tecnològiques, a més de les potencials conseqüències que aquest podria comportar.

Joan Saladich, enginyer superior en geologia (autor de “Geophysical Evaluation of the Volume of a Mine Tailing Dump (Osor,Girona,NE Spain) Using ERT”, Near Surface Geoscience 2016), màster en gestió d’empreses industrials. Té experiència professional en desenvolupament de negocis disruptius pel sector industrial (visió artificial i reconeixement d’objectes, processat d’imatges de satèl·lit i models de data mining i estadística) i ha treballat en aquest àmbit per diferents companyes en una gran diversitat de projectes. Actualment, és responsable de projectes a Aistech, especialitzada en nanosatèl·lits.


Mostra els detalls
Data: 10 juny 2020
Hora: 19:00 - 20:00
Cost: Online
Categoria d'EsdevenimentTertúlies de l'Ultrason