Celebrem 125 anys!

El Teatre de Sarrià amb aforament complet.

Conduït pel periodista Ramon Pellicer, l’acte de celebració organitzat per la Junta Directiva del Centre i Teatre de Sarrià el passat 10 de desembre de 2020 va comptar amb un gran èxit d’assistència. Durant l’acte vam conèixer la història de la nostra entitat amb un reconeixement a les persones associades més antigues del Centre, gràcies a Marta Piera i Joan Ribas.

La gala, a més a més, va comptar amb el suport dels monitors de l’esplai Sant Vicenç de Sarrià Núria i Miquel i l’actuació d’alguns grups de la casa: música, amb el Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc, teatre amb Joan Guasch del bloc Teatregem, Esbart amb els grups de petits i mitjans de l’Esbart Sarrià, poesia amb Frederic Bou,  els acudits d’Eduard Molinet, havanares amb Dolça Petxina, així com la representació del Penediment de Naïm del nostre centenari Estel de Natzaret, a càrrec de Joan Ribas, Pere Pons i Míriam Benavent.

Tanmateix, també vam poder gaudir dels parlaments de Montserrat Morera, en nom de la Junta Directiva del Centre i Teatre de Sarrià, el Sr. Pep Morella, president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, el Sr. Albert Batlle, regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi de l’Ajuntament de Barcelona, el Sr. Andreu Felip, director dels SSTT de Cultura a Barcelona, de la Generalitat de Catalunya i, finalment, Mn. Joan Obach, rector de la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià.

Us compartim algunes de les fotografies de l’acte: en breus farem públic l’enregistrament complet i algunes imatges més…