Convocatòria oberta pels IX Premis #ImpacteJove per a entitats juvenils de Catalunya del Centre de Sarrià

  • ImpacteJove es tracta d’un programa d’acompanyament per a entitats juvenils sense ànim de lucre que vulguin desenvolupar un projecte social durant l’any 2023.
  • El programa acompanya les entitats juvenils en la realització del seu projecte amb mentories personalitzades i premia les dues millors propostes amb 1000€ (primer premi) i 500€ (segon premi).
  • Les entitats interessades hauran de presentar la seva proposta abans de setembre de 2022 a través del web del Centre de Sarrià.

El Centre i Teatre de Sarrià dona el tret de sortida als premis per a entitats juvenils de Catalunya #ImpacteJove. Una iniciativa que, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, busca fomentar les iniciatives juvenils de Catalunya per tal de que siguin les futures generacions les que protagonitzin els canvis socials que la societat actual necessita.

Mitjançant diverses mentories personalitzades a càrrec del Centre de Recursos per a Entitats Juvenils (CRAJ) i del Centre de Sarrià, s’ofereix a les organitzacions juvenils la possibilitat de rebre un acompanyament en la realització dels projectes presentats, que hauran de desenvolupar-se al 2023, oferint una dotació econòmica a les dues millors propostes, a través d’un primer premi de 1.000€, així com d’un segon de 500€.

Qui es pot presentar?
Els projectes presentats poden tenir diferents formats: programes d’activitats, jornades, formacions, celebració d’una data important per al col·lectiu en qüestió, necessitats materials d’un projecte en marxa, etc. L’únic requisit indispensable és que les propostes les encapçalin menors d’entre 16 i 30 anys i que siguin ells o elles les que s’apoderin decidint el contingut, els passos i la seva execució.

La data límit per participar al concurs és el 31 de novembre de 2022, però per tal de fer l’acompanyamen les entitats s’han d’inscriure abans del setembre de 2022. Ambdues inscripcions a través del web oficial del Centre de Sarrià.