El Centre de Sarrià dóna el tret de sortida als premis d’emprenedoria Jovemprèn

El Centre de Sarrià dóna el tret de sortida als premis d’emprenedoria Jovemprèn

El dilluns 14 d’octubre va tenir lloc la gala de presentació dels premis d’emprenedoria jove que coordinarem durant aquest curs 2019-2020 des del Centre de Sarrià. Un concurs per joves emprenedors i emprenedores que aquest any arriba a la seva 7a edició amb la participació dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius dels IES Costa i Llovera, Montserrat; així com les escoles Sagrat Cor, Padre Damián, Escola Professional Salesiana, Escola Professional Sant Ignasi i Escola Pia de Sarrià. 

Durant la gala de presentació del Programa, s’ha efectuat una conferència inspiradora i una activitat complementària, integrades en un únic acte presencial per tal de motivar i facilitar l’assistència dels alumnes, amb la participació de l’Alena Collado, consultora de la cooperativa Tandem Social.

En aquest sentit, des del Centre de Sarrià engeguem aquesta iniciativa entenenent com emprenedoria la seva més àmplia concepció de creació de noves activitats o millora d’existents, en un context de nous models d’economia social, ambiental, tecnològica, cultural, esportiva i col·laborativa. D’aquesta manera, l’objectiu final d’aquest concurs és obrir una finestra a la realitat laboral i emprenedora i generar reflexions personals per a definir el propi camí professional.

JovEmpren és un concurs per a joves emprenedors adreçat als alumnes dels centres educatius. Joves estudiants de 3r i 4rt d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, juntament amb joves membres d’entitats juvenils, poden presentar els seus projectes al concurs d’emprenedoria, que premiarà les millors propostes de cada categoria. El programa culminarà amb la Gala Final de Lliurament de Premis al Teatre de Sarrià, acte públic que tindrà lloc el dijous 19 de desembre 2018 a les 12h. El concurs atorga 3 premis per a cada categoria, a més de l’habitual cicle de xerrades i tallers pràctics. També ofereix assessorament personalitzat als equips participants.