El Centre de Sarrià s’adhereix al Comunicat de la junta del CAB davant de la sentència no absolutòria

El Centre de Sarrià s’adhereix al Comunicat de la junta del CAB davant de la sentència no absolutòria

Des del Centre i Teatre de Sarrià ens adherim al comunicat de la junta del Consell d’Associacions de Barcelona, amb el qual “manifestem la més profunda decepció per una sentència judicial absolutament injusta que s’acarnissa amb qualsevol forma de dissidència i la necessitat que les associacions i la ciutadania s’organitzin per condemnar l’arbitrarietat i parcialitat de la sentència”.

Davant una sentència judicial no absolutòria per a les persones preses de caràcter polític, la Junta directiva del Consell d’Associacions de Barcelona, plataforma associativa de la ciutat, manifesta la més profunda decepció per una sentència judicial absolutament injusta que s’acarnissa amb qualsevol forma de dissidència i la necessitat que les associacions i la ciutadania s’organitzin per condemnar l’arbitrarietat i parcialitat de la sentència.

En aquest context, refermem el nostre compromís amb la llibertat d’expressió, amb el dret de la ciutadania a la participació política i social i en la defensa dels drets fonamentals.

I fem una crida a les associacions i a la ciutadania a utilitzar l’espai públic en l’exercici de les nostres llibertats i manifestar-se de manera unitària i sota la premissa imprescindible de la no-violència, en contra de la sentència i a favor de la llibertat de les persones preses polítiques.

Finalment, informem que donem suport i ens adherim al Manifest conjunt de rebuig a la sentència al que us podeu adherir en aquest formulari.

Barcelona, 14 d’octubre del 2019