CAMPANYA DE RECAPTACIÓ DE FONS: EL CENTRE I TEATRE DE SARRIÀ ET NECESSITA

CAMPANYA DE RECAPTACIÓ DE FONS: EL CENTRE I TEATRE DE SARRIÀ ET NECESSITA
Després de 124 anys d’història el batec de Sarrià no es pot debilitar. Són moltes les persones que han teixit amb cura dia a dia instants, records, presents, passats i futurs en aquest escenari. Tenim el cor cosit d’inicis i comiats però ara és el moment de prendre partit perquè la història avanci. Fes que el relat no s’apagui, expliquem noves històries. El teatre ha donat vida a molts camins, dóna ara vida al teatre.

Fes que el relat no s’apagui, expliquem noves històries.

Aquest és un centre amb vocació de servei públic gestionat pels socis que s’ha mantingut viu gràcies a ells  i a les donacions de persones individuals del barri que creuen en el projecte. Creiem profundament en la força de la gent, el nostre valor essencial és el compromís social i la implicació cultural. Tenim un gran passat, escoltem el present i formem futurs . Voluntariat i solidaritat són dos dels pilars d’aquest centre de caràcter cristià. Promovem la integració, l’empatia i el compromís amb els altres a través de les arts escèniques i la cultura com a motor de canvi. Sempre vetllant i fomentant l’ús i el gust pel català, la nostra llengua.
Tanmateix, degut a la crisi econòmica que hem experimentat arrel de la pandèmia que ens ha confinat a casa, des del Centre iniciem una campanya de captació de fons gràcies a totes les persones que conformen les seccions de la nostra entitat, amb l’objectiu de continuar oferint el nostre relat al barri. La nostra titella Lia ens ho explica: