L’Orfeó presenta les obres de final de curs amb un Concert d’Estiu

L’Orfeó presenta les obres de final de curs amb un Concert d’Estiu

El dissabte 22 de juny el Cor Orfeó Sarrianenc, el Cor Dones Veu i el Cor Jove Orfeó Sarrianenc van presentar les peces musicals que han treballat durant el curs 2018-2019, juntament amb els seus directors Albert Cabero i Gerard Ibáñez. Una jornada que va comptar amb les interpretacions que els tres grups han pogut treballar durant l’any, i que va concloure amb una obra interpretada de manera conjunta pels tres grups de cant.

L’Orfeó Sarrianenc, fundat l’any 1917 pel director Àngels Obiols, està dirigit actualment per Albert Cabero, i disposa de diferents grups per a cantaires de totes les edats: El Cor Infantil, el Cor jove i el cor de veus blanques “Dones Veu”, dirigits tots per Gerard Ibáñez. És un reconegut projecte de formació musical en cant amb més de cent anys d’història que fomenta la diversitat i el coneixement de la cultura catalana.

L’any passat l’Orfeó complia el seu Centenari, i aquest juny han celebrat la cloenda d’aquesta celebració al Sants Teatre, amb el concert “Suite del Fantasma de l’Òpera” i dins la programació del cicle de Cultura Popular als Ateneus. Aquest any s’ha reconegut la tasca cultural de l’Orfeó Sarrianenc amb l’atorgament de la Creu de Sant Jordi 2018, la qual premia l’Orfeó amb motiu del seu centenari.