NOU TALLER DE MANUALITATS AI AI AI!!

NOU TALLER DE MANUALITATS AI AI AI!!

El Centre i Teatre de Sarrià comença aquest curs incorporant a la seva oferta d’activitats infantils i un nou taller de manualitats per a nens i nenes de 5 a 10 anys. Volem apostar per unes manualitats diferents amb el nou taller de manualitats Ai Ai Ai, que ja compta amb inscripcions obertes!

L’art de les manualitats en els infants serveix per aprendre a crear, estimular les habilitats i enriquir els coneixements. Molts professionals, psicòlegs, pedagogs informen que les manualitats no només diverteixen als nens sinó que activen i estimulen el seu aprenentatge. Pintar, modelar, retallar, enganxar…. cada obra pel nen representa un esforç i al final una satisfacció que després ensenyaran als companys, amics i familiars. La curiositat de les diferents Arts fa que els nens creïn, plasmin els seus sentiments, donin color, manifestin les seves emocions.

Els nens i les nenes s’acosten a l’Art amb la mateixa curiositat i alegria que ho fan a qualsevol altre joc. No hi ha qui ho faci malament, totes les obres són expressions.

Estàs interessat/a en inscriure’t? Pots fer-ho a través del nostre web, o posant-te en contacte amb la Secretaria del Centre.