Incripcions obertes pel Casal d’Estiu d’Arts Escèniques 2020 al Teatre de Sarrià!

 

UN CASAL EN QUÈ ELS MÉS PETITS I PETITES TINDRAN L’OPORTUNITAT D’ELABORAR EL GUIÓ, L’ESCENOGRAFIA I LA POSADA EN ESCENA D’UNA OBRA TEATRAL QUE ES REPRESENTARÀ SETMANALMENT AL NOSTRE CENTENARI TEATRE DE SARRIÀ

Aquest estiu torna el nostre Casal Infantil d’Arts Escèniques al Teatre de Sarrià! Seguint amb la nostra tasca educativa, aquest any 2020 volem donar continuïtat a un projecte que any rere any va incorporant sorpreses, sempre conservant els principis i objectius que tenim com a base a la nostra Escola Infantil d’Arts Escèniques. Ètica, solidaritat, honradesa, tolerància i la feina ben feta són els valors que es busca que els nens i nenes cultivin a través de les arts escèniques durant les vuit setmanes que durarà el nostre Casal d’Estiu, que enguany arriba a la seva sisena edició, en la qual s’inclourà com a novetat la dansa dins del programa formatiu.


INSCRIU-TE

Com cada any, cada setmana treballarem, gràcies a un equip de persones pedagogues, artistes i monitores de lleure, un tema concret dins d’un projecte general, on els més petits i petites tindran l’oportunitat d’elaborar per ells mateixos el guió, l’escenografia i la posada en escena d’una obra teatral que es representarà setmanalment al nostre centenari Teatre de Sarrià. D’aquesta manera, el Casal d’Estiu s’estructura en petites càpsules setmanals, alhora que establim una continuïtat transversal, en què la temàtica funciona tant pels nens i nenes que s’apunten per setmanes, com per aquells que prefereixin gaudir del Casal sencer. En aquest sentit, treballarem sota un centre d’interès que ens permet treballar cada gènere interpretatiu amb profunditat, contextualitzar totes les activitats formatives (classes d’arts escèniques, activitats de lleure, arts plàstiques, etc.), així com traduir tots els aprenentatges de la setmana en una mostra final per gaudir amb la resta de la família.

Anirem a la piscina, farem sortides pel barri i elaborarem el vestuari i els decorats de totes les obres setmanals. A més a més, tindrem tot el Centre de Sarrià en exclusiva per nosaltres. Si encara no coneixes l’Escola Infantil del Teatre de Sarrià, no t’ho perdis, entraràs a formar part d’un món on a més a més de fer teatre i hi trobaràs amics per tota la vida.

Un casal ple de sorpreses i diversió, al servei de la pedagogia!

Obert per a nenes i nens de 5 a 12 anys. I l’horari es de 9h a 17h de dilluns a divendres.


Notícia realitzada per betevé el passat agost de 2019.