Home / Classes d’instruments

Classes d’instruments

Les classes d’instrument del centre tenen com a objectiu principal desenvolupar la música que té cada alumne dins seu. Treballarem amb repertori de música moderna des del: Piano, Guitarra, Baix elèctric i Veu.

Amb una perspectiva lúdica que no reforci les pedagogies convencionals excloents sinó que permeti adaptar-se a les necessitats i interessos de cada alumne. Tot i que els continguts del curs estan organitzats de manera que l’aprenentatge sigui òptim, l’objectiu principal és donar veu als alumnes, cosa que fa que qualsevol proposta sigui més que benvinguda. A més, intentarem veure la música no només des del punt de vista interpretatiu (tocar cançons d’altres), sinó que desenvoluparem la creativitat per poder compondre les nostres pròpies peces.

Les classes estan adreçades a tots els nivells i totes les edats. No cal cap coneixement musical teòric previ, ja que justament buscarem treballar-los a través de la pràctica musical i del joc amb l’instrument/veu. De fet, treballarem molt sovint a partir de jocs de taula, jocs de rol i activitats lúdiques amb un contingut pedagògic.

La música no té límits, i per tant tampoc la docència musical pot tenir-ne. És per això que no seran classes limitades a un tipus de música concret sinó que tocarem tots els estils (jazz, rock, pop, reagge, comercial, alternatiu, etc.) adaptant-nos sempre als interessos de l’alumne.

També farem un treball de conèixer el vocabulari característic de cada estil. A més, s’ofereix la possibilitat de treballar individualment (classe d’instrument) i/o col·lectivament (combos). En el primer cas, treballarem les qüestions més tècniques amb una atenció personalitzada, i en el segon treballarem com un grup de música guiat per tocar les cançons que més ens agradin (els combos s’agruparan en funció d’edat i nivell dels integrants).


DiaEdatHora
DillunsTotes les edats16:00h a 21:00h


Demana informació