Casal d’Estiu d’Arts Escèniques

Home / Casal d’Estiu d’Arts Escèniques

El Casal Infantil d’Arts Escèniques del Teatre de Sarrià es tracta d’una iniciativa cultural i de consciència social enfocada als nens i nenes de 5 a 12 anys.CALENDARI 2022

Del 27 de juny al 29 de juliol

Horaris:
de 9:00h a 17:00h

Representació teatral setmanal:
Cada divendres de 16:00h a 17:00h

Preus
165,00€ (preu general) / 145.00€ (preu reduït*)

*persones associades al Centre i inscripció del segon germà/naUn Casal Temàtic

Com cada any, cada setmana treballarem, gràcies a un equip de persones pedagogues, artistes i monitores de lleure, un tema concret dins d’un projecte general, on els més petits i petites tindran l’oportunitat d’elaborar per ells mateixos el guió, l’escenografia i la posada en escena d’una obra teatral que es representarà setmanalment al nostre centenari Teatre de Sarrià.
El Casal d’Estiu s’estructura en petites càpsules setmanals, alhora que establim una continuïtat transversal, en què la temàtica funciona tant pels nens i nenes que s’apunten per setmanes, com per aquells que prefereixin gaudir del Casal sencer.

Altres activitats

Anirem a la piscina, farem sortides pel barri i elaborarem el vestuari i els decorats de totes les obres setmanals. A més a més, tindrem tot el Centre de Sarrià en exclusiva per nosaltres. Si encara no coneixes l’Escola Infantil del Teatre de Sarrià, no t’ho perdis, entraràs a formar part d’un món on a més a més de fer teatre i hi trobaràs amics per tota la vida.
Un casal ple de sorpreses i diversió, al servei de la pedagogia!

MÉS ENLLÀ DE LA LLUNA
Setmana 1:
del 27 Juny a l’1 de Juliol

A través de les aventures de Fei Fei, una nena intel·ligent que decideix anar a la lluna, aprendrem que l’amor per als nostres és el més important.

Després de la mort de la seva mare, Fei Fei vol demostrar que és possible arribar a la lluna, d’on la seva mare sempre li parlava i construeix un coet.

L’amor de la protagonista per la ciència ens ensenyarà que a part de ser font de respostes i avenços, la ciència pot ser molt divertida. El fet d’arrancar el casal amb una nena de protagonista tampoc és casual, ens sembla important desvincular el gènere de la definició d’intel·ligència. Les nenes han de ser científiques i els nens ballarins si així ho desitgen.

WALL-E
Setmana 2:
del 4 al 8 de Juliol

Després que la terra hagi estat devastada per la contaminació ambiental, els humans decideixen abandonar-la i deixar-hi robots com en WALL-E sols per a netejar-la. Centenars d’anys després de la desaparició dels humans de la terra, apareix EVE, una robot exploradora que investiga si a la terra hi queden plantes per demostrar que encara hi pot haver existència viva.

A partir d’aquesta bonica història postapocalíptica, reflexionarem sobre la importància de cuidar el planeta i tenir cura i consciència de la tecnologia que fem servir sense pensar-hi massa.

A través de la relació humanitat- màquina, també fomentarem, tot jugant, la importància de l’esport i l’alimentació. Tot això com sempre des de l’empatia i el treball de les relacions interpersonals de respecte.

RATATOUILLE
Setmana 3:
del 11 al 15 de Juliol

La cuina també pot ser una construcció científica. Cada dia més, els xefs experimenten ivinculen reaccions científiques amb el plaer del paladar. N’és un exemple la història de Rémy, una rata que viu a París i vol ser xef.

Quan descobreix un llibre del més gran xef deParís, Rémy es meravella amb el món culinari,somia convertir-se en un gran xef francès apesar de l’oposició de la seva família, del seu pare i del seu germà Emile, sense oblidar elproblema evident que suposa ser una rata en una professió que detesta als rosegadors.

Carme Ruscalleda serà la nostra referent decuina Catalana. Ens divertirem tot jugant amb lamàgia de la cuina i l’alimentació.

INSIDE OUT (DEL REVÉS)
Setmana 4:
del 18 al 22 de Juliol

La psicologia és una altra de les ciències que ens acompanya al llarg de tota la vida i ens travessaencara que no ens n’adonem.

De la mà dels divertits personatges de la pel·lícula, descobrirem les cinc emocions bàsiques, hi posarem nom i anirem entenent a poc a poc què ens passa quan estem: contents, tristos, enfadats, espantats o fastiguejats.

LES AVENTURES DE PEABODY YSHERMAN
Setmana 5:
del 25 al 29 de Juliol

Farem un viatge a través del temps al costat Peabody i Sherman, el gos més llest del món i el seu fill.

Al llarg d’aquesta última setmana serem exploradors!
A través del teatre, farem un viatge per la geografia i la història.

Quin forat estem fent a l’univers i compodem canviar la història?