Castellers de Sarrià

Home / Castellers de Sarrià
Castellers de Sarrià

Agafa una camisa vella, uns pantalons resistents, molta il·lusió i apropa’t un dia a l’assaig dels Castellers de Sarrià. Tothom hi té un lloc!

Si t’agrada estar amb els peus a terra, segur que tens lloc a la pinya. Si les alçades no et fan tremolar, pots entrar al tronc. Si ets lleuger i vols tocar el cel amb la mà, tindràs un lloc al pom de dalt! Si la teva passió és la música, t’ensenyarem a tocar la gralla i el timbal!

La colla dels Castellers de Sarrià va néixer el 1999 i es va dissoldre l’any 2004. A finals del 2016, un grup de joves de Sarrià van refundar-la amb l’objectiu d’aprendre, passar-ho bé, i fer créixer el moviment cultural a la vila. Des de llavors, la colla ha crescut i es planteja com una  de les noves colles amb més projecció dins del panorama casteller.

Si vols gaudir d’una de les branques més arrelades del patrimoni cultural català, ja ho saps! Fem pinya, fem Vila.

Instagram: @castellersdesarria  / Facebook: castellersdesarria  / Twitter: @CdSarria

Web: www.castellersdesarria.cat   /  Email: castellersarria@gmail.com

19ª edició de l’Empremta del Centre

19ª edició de l’Empremta del Centre

La revista del Centre de Sarrià, l'Empremta del Centre, ha arribat a la seva 19ª edició. Aquest número de tardor, elaborat i editat de manera participativa entre l'equip i les persones voluntàries...

Llegir més
Els Castellers de Sarrià s’han batejat

Els Castellers de Sarrià s’han batejat

Per primera vegada després de que es refundessin fa dos anys, i un any i mig després de la seva primera aparició a plaça, la colla castellera de Sarrià organitzava la seva primera diada.

Llegir més