Cor Jove Orfeó Sarrianenc

Home / Cor Jove Orfeó Sarrianenc
Cor Jove Orfeó Sarrianenc

El Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc neix l’any 2015 amb la voluntat d’oferir un espai per al cant coral a un grup jove d’entre 18 i 35 anys. Es caracteritzen per cantar música d’estils i temàtiques molt diferents: cançons de musicals, peces clàssiques, adaptacions de música moderna, cants del món i molt més.  

També participen en actes molt diversos, sobretot a Sarrià, on se’ls pot sentir a les festes majors, la festa de Sant Josep del centre, el concert de final de curs de les seccions, als concerts al cicle de primavera del centre Pere Pruna, etc.  L’any 2017 van participar en el centenari de l’Orfeó Sarrianenc interpretant El Fantasma de l’Òpera amb l’Orfeó.  

Una altra vessant característica del cor jove és la de fer concerts solidaris: han col·laborat amb la fundació Khanimambo en nombroses ocasions, van cantar a la cripta de la Sagrada Família per a un projecte solidari i també a l’espai Fontana de Gràcia per aconseguir fons per a persones refugiades. Però això no és tot! Han participat en grans projectes com per exemple el de posar veu a la cerimònia d’aniversari de 25 anys dels jocs olímpics de Barcelona o un concert de Gòspel amb més de 300 cantaires a l’auditori del fòrum per Càritas. 

Els joves que hi canten vénen de mons molt diferents tant pel que fa a l’edat com a la professió, i és que aquest cor inclou des de mestres fins a estudiants, infermeres, dentistes, arquitectes, advocats, artistes, psicòlegs i molts altres! Això si, facin el que facin, tots són uns apassionats de la música i es cohesionen meravellosament bé per ajudar-se entre ells. Caracteritzats per la seva frescor i bona qualitat musical, fan vibrar al públic allà on van. 

Tota aquesta feina no seria possible sense el seu director, en Gerard Ibàñez, que els acompanya des del primer dia aconseguint que no només s’ho passin bé sinó que també millorin i progressin musicalment!  

19ª edició de l’Empremta del Centre

19ª edició de l’Empremta del Centre

La revista del Centre de Sarrià, l'Empremta del Centre, ha arribat a la seva 19ª edició. Aquest número de tardor, elaborat i editat de manera participativa entre l'equip i les persones voluntàries...

Llegir més