EL CENTRE #DESDECASA

Home / EL CENTRE #DESDECASA

EL CENTRE #DESDECASA

Des del Centre i Teatre de Sarrià continuem apostant per la cultura gràcies als grups i seccions que conformen la nostra entitat. Durant el temps de confinament, continuarem treballant per tal d’adaptar-nos a la situació actual oferint les activitats i iniciatives que es realitzen #desdecasa.


TERTÚLIES DE L’ULTRASON

Com afecta al cervell l’ús d’aparells tecnològics com els telèfons mòvils o les pantalles?

Degut a les circumstàncies actuals, la tertúlia de l’ultrason del passat 21 d’abril la vam emetre en directe a través del canal de youtube del Teatre de Sarrià, per parlar sobre el consum de noves tecnologies.

Ara més que mai, en aquesta situació de #confinament, les noves tecnologies ens estan permeten continuar connectats amb les persones estimades, accedir a esdeveniments culturals, teletreballar, entre d’altres coses. No obstant, ens hem parat a pensar en com afecta al cervell l’ús d’aparells tecnològics com els telèfons mòvils o les pantalles?

En aquesta tertúlia ens acompanya el Luigi Bugalla, membre de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya, emprenedor i consultor lingüístic; amb la moderació del Joan Grimalt.