Els Savis – Gimnàstica per gent gran

Home / Els Savis – Gimnàstica per gent gran
Els Savis – Gimnàstica per gent gran

 A gimnàstica per a gent gran treballem tot el cos i incidim profundament en alguns músculs essencials per a l’equilibri, la força de les cames, la cadena muscular posterior i l’anomenat cinturó natural. Solem repartir aquest treball al llarg dels tres dies de gimnàstica a la setmana que organitzem. Alguns exercicis els fem cada dia, com l’escalfament, la planxa i els estiraments. 

A través de diverses rutines treballem les cadenes musculars, amb exercicis de cal·listènia i força. Per a alguns exercicis utilitzem bandes elàstiques, però per a la majoria en tenim prou amb el pes del propi cos. Busquem sempre amplis rangs de moviment, per sentir-nos àgils i segurs, i prestem atenció a realitzar sempre una bona execució de la tècnica. 

També treballem sovint la coordinació entre hemisferis cerebrals que ajuden, entre altres coses, al manteniment i l’exercici de la memòria. En definitiva, ens mantenim sans, àgils i forts per a superar qualsevol obstacle. 

19ª edició de l’Empremta del Centre

La revista del Centre de Sarrià, l'Empremta del Centre, ha arribat a la seva 19ª edició. Aquest número de tardor, elaborat i editat de manera participativa entre l'equip i les persones voluntàries...

Llegir més