Esbart de Sarrià

Home / Esbart de Sarrià
Esbart de Sarrià

 L’Esbart de Sarrià és una entitat amb més de 60 anys d’història actualment formada per un grup de diverses generacions. Té com a objectiu el manteniment i difusió de les danses tradicionals catalanes a través de la seva recuperació, revisió i exhibició en actuacions públiques. 

L’Esbart ha format part de la vida de Sarrià des de mitjans del segle passat i des d’aleshores uneix a gent de diverses edats que es troba cada setmana per ballar i gaudir de la dansa. Aquesta passió per la dansa catalana també es transmet als més petits, ja que els últims anys s’ha recuperat l’Escola de Dansa de l’Esbart, que agrupa nens a partir dels 4 anys. D’aquesta manera es pretén transmetre el valor de la cultura catalana als més petits, que coneixen tots els balls mentre passen una bona estona amb els amics a través de la dansa. 

19ª edició de l’Empremta del Centre

19ª edició de l’Empremta del Centre

La revista del Centre de Sarrià, l'Empremta del Centre, ha arribat a la seva 19ª edició. Aquest número de tardor, elaborat i editat de manera participativa entre l'equip i les persones voluntàries...

Llegir més