Futbol C.P. Sarrià

Home / Futbol C.P. Sarrià
El CP Sarrià és la secció de futbol del Centre de Sarrià. És l’entitat futbolística més veterana i representativa de l’antiga Vila de Sarrià, actual barri de Barcelona. Va ser creada l’any 1952.  El club compta amb un total de 24 equips de futbol base.
Té per objectiu el foment, el desenvolupament i la pràctica continuada del futbol en un clima d’esportivitat i joc net, i treballa pel desenvolupament integral (físic, social i psicològic) dels infants i el jovent esportista.El club desenvolupa el seu programa formatiu a través del futbol i du a terme una tasca educativa basada en l’esportivitat, la germanor i l’amistat en la pràctica esportiva. Tota la comunitat del club està compromesa amb aquests valors i vetlla pel foment d’actituds cíviques i la transmissió del respecte, el treball en equip, la igualtat d’oportunitats, l’esforç, la tècnica i la bona relació amb altres clubs i entitats del barri. 
Actualment som una gran família i comptem amb categories d’equips per a infants i joves de totes les edats. Així doncs, si estimes el futbol i t’identifiques amb la nostra manera d’entendre l’esport, no ho dubtis més i vine a formar part del C.P Sarrià! 


INSCRIU-TE

19ª edició de l’Empremta del Centre

La revista del Centre de Sarrià, l'Empremta del Centre, ha arribat a la seva 19ª edició. Aquest número de tardor, elaborat i editat de manera participativa entre l'equip i les persones voluntàries...

Llegir més