Nits de Jocs

Home / Nits de Jocs
Nits de Jocs

Sarrià Jocs som una organització de gent que gaudeix dels jocs de taula i organitzem cada mes trobades obertes a les instal·lacions del Centre Cultural de Sarrià on juguem i ensenyem a jugar una àmplia gamma de jocs de taula. 

Es tracta d’una activitat oberta a tothom que vol donar a conèixer vàries modalitats de jocs de taula mentre la gent del barri es reuneix per passar una nit diferent i divertida.  

Es practiquen jocs de diferents nivells de dificultat pensats per a persones d’entre 12 i 99 anys. Així doncs, es tracta d’un esdeveniment obert a tot aquell que vulgui passar una bona estona fent barri i descobrint noves formes de diversió.  

En aquestes trobades gaudirem de partides especials creades per a cada ocasió. Tens un joc que t’encanta? Porta’l i comparteix la teva passió amb la gent del barri! Quedem el tercer divendres de cada mes per trobar-nos, sopar junts i jugar fins que el cos aguanti. T’hi esperem! 

 

19ª edició de l’Empremta del Centre

19ª edició de l’Empremta del Centre

La revista del Centre de Sarrià, l'Empremta del Centre, ha arribat a la seva 19ª edició. Aquest número de tardor, elaborat i editat de manera participativa entre l'equip i les persones voluntàries...

Llegir més