Nits de Jocs

Home / Nits de Jocs

Sarrià Jocs som una organització de gent que gaudeix dels jocs de taula i organitzem cada mes trobades obertes a les instal·lacions del Centre Cultural de Sarrià on juguem i ensenyem a jugar una àmplia gamma de jocs de taula. 

Es tracta d’una activitat oberta a tothom que vol donar a conèixer vàries modalitats de jocs de taula mentre la gent del barri es reuneix per passar una nit diferent i divertida.  

Es practiquen jocs de diferents nivells de dificultat pensats per a persones d’entre 12 i 99 anys. Així doncs, es tracta d’un esdeveniment obert a tot aquell que vulgui passar una bona estona fent barri i descobrint noves formes de diversió.  

En aquestes trobades gaudirem de partides especials creades per a cada ocasió. Tens un joc que t’encanta? Porta’l i comparteix la teva passió amb la gent del barri! Quedem el tercer divendres de cada mes per trobar-nos, sopar junts i jugar fins que el cos aguanti. T’hi esperem! 

 

19ª edició de l’Empremta del Centre

La revista del Centre de Sarrià, l'Empremta del Centre, ha arribat a la seva 19ª edició. Aquest número de tardor, elaborat i editat de manera participativa entre l'equip i les persones voluntàries...

Llegir més