Sarrià Camina

Home / Sarrià Camina
Sarrià camina! és un programa d’iniciació a l’excursionisme com a pràctica cultural i esportiva organitzat pel Centre de Sarrià.
Les sortides que us proposem són per a tots els públics, petits i grans, neòfits i experts. Fora d’algunes excepcions, són caminades de diumenge al matí i d’un nivell moderat: (màxim de dotze quilòmetres de distància i quatre hores de marxa, sense dificultats tècniques)
El Centre de Sarrià realitza aquestes sortides com a part de les seves activitats sense ànim de lucre. No obstant això, els participants hauran d’assumir els costos relatius al transport fins a la sortida de l’itinerari -tant si és en transport públic com en cotxes particulars- i de l’avituallament que es proporcioni, si és el cas.
Aquestes excursions estan subjectes a la normativa d’activitats esportives i requereixen inscripció prèvia i la contractació d’una assegurança que es podrà realitzar en el moment de la inscripció. El cost de l’assegurança, vigent només el dia de l’excursió, és de 3€, aproximadament. Els socis i sòcies del Centre de Sarrià tenen coberta aquesta assegurança amb la quota anual de l’entitat i els que disposin de la tarja en vigor de la Federació d’Entitats Excursionistes, amb l’assegurança de la federació. Ambdós estan exempts de contractar-ne cap altra.

Properes sortides

ESPLUGUES – SARRIÀ

23 d’octubre 2022
Sortida matinal

> Més info