Signem conveni amb l’Ajuntament de Barcelona

Signem conveni amb l’Ajuntament de Barcelona

El passat mes de maig vam signar a la seu del Districte el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Barcelona i el Centre i Teatre de Sarrià, per mitjà del qual, l’Ajuntament de Barcelona col·labora en la difusió de les activitats del Centre i del teatre programades per aquesta any 2022.

Entre aquestes activitats destaquem especialment la col·laboració en els programes d’activitats al Teatre, el Premi Teatre de Sarrià, el Cicle Dones i Compositores, i  les activitats del programa de Justícia Global com el Triangle Inclusiu i el Teatre amb la gent gran. També les activitats amb joves com el programa JovEmprèn.

Destaquem que realitzem les activitats amb el mínim impacte ambiental, utilitzant materials reciclables i minimitzant els residus, amb mesures mediambientals en les nostres programacions i accions habituals. També garantim la igualtat de gènere en els àmbits de la nostra activitat social, i no utilitzem llenguatge o imatges sexistes en les nostres programacions i activitats diàries.

Igualment que tenim les nostres instal·lacions que adaptades per a les persones amb diversitat funcional i complim amb els criteris d’accessibilitat universal.