S’obren noves places per l’Escola Infantil d’Arts Escèniques al Teatre de Sarrià

S’obren noves places per l’Escola Infantil d’Arts Escèniques al Teatre de Sarrià

L’Escola Infantil d’Arts Escèniques del Teatre de Sarrià es consolida aquest curs 2018-2019 amb l’entrada de nous grups en l’àmbit del teatre, així com amb l’ampliació de places en cant i dansa. Després dels concerts de final de curs que han tingut lloc aquest passat mes de juny, l’entitat va informar de què un dels objectius d’aquest any del projecte cultural será la seva ampliació de cara a fer més extensible la seva tasca pedagògica i cultural al districte de Sarrià-St Gervasi.

L’Escola de Teatre Infantil comptarà aquest curs amb sis grups oberts per infants de totes les edats: Barrufets (de 5 a 7 anys), La Cabina (de 7 a 9 anys), El Galliner (de 7 a 9 anys), Puja el Teló (de 9 a 11 anys) i Entre Cametes (de 12 a 14 anys). Pel que fa a l’Escola de Dansa, els tres grups d’Esbart Infantil conformats de cara a setembre estaran disponibles per a nens i nenes de 4 a 6 anys (els dilluns), de 7 a 9 anys (els dimecres) i de 10 a 12 anys (els dijous). D’altra banda, en l’àmbit del Teatre Musical, l’Escola comptarà amb un Cor Infantil (de 6 a 12 anys), amb un grup de Teatre Musical (de 12 a 16 anys), així com amb un Cor Jove per a cantaires de 17 a 30 anys.

Tanmateix, l’Orfeó Sarrianenc, amb els tres grups conformats per persones joves i adultes, amb el Cor Jove de l’Orfeó Sarrianenc (d’entre 18 i 30 anys), el Cor Dones Veu (grup de veus blanques de més de 30 anys) i el Cor Orfeó Sarrianenc, també obren noves places.