Viu la festa major al Teatre de Sarrià: música, dansa, teatre i cinema!

Viu la festa major al Teatre de Sarrià: música, dansa, teatre i cinema!

Amb motiu de la Festa Major de Sarrià, el Centre i el Teatre de Sarrià s’omple de música, dansa, teatre i cinema. Veniu a gaudir una Festa Major de qualitat i solidària, amb ganes de riure i passar-ho bé! I entrada lliure!

Pel que fa a música i dansa dues actuacions molt suggeridores:

  • En la trobada de corals podreu escoltar no només algun dels grups de l’Orfeó Sarrianenc, si no també les corals Terpsícore de Sant Quintí de Mediona (Demarcació del Penedès-Anoia-Garraf-Baixa Segarra) i la Coral Turó del Vent de Llinars del Vallès (Demarcació de Terres de Vallès).
  • El prestigiós cor de Cambra Dyapason interpretarà cançons catalanes i sardanes acompanyades i ballades per l’Esbart Sarrià. Un programa nou i molt de festa major!

Pel que fa al teatre, tres dels grups del Centre mostren les darreres obres que han presentat, amb molta qualitat i molts tocs d’humor per passar una bona estona! I amb una vessant solidària doncs hi participarà la fundació Talita.

Finalment els amants del cinema poden venir a la sessió de cinema club. Tractarem el tema de la diversitat ajudats per la Fundació Auxília. I tot gaudint d’aquests espectacles, podeu visitar en el Centre de l’1 al 31 d’octubre l’exposició: Aureli Capmany: La dansa i l’esbart català de dansaires.

No us perdeu cap d’aquestes activitats de Festa Major!