Vols sumar-te a l’Orfeó Sarrianenc?

Vols sumar-te a l’Orfeó Sarrianenc?

Aquest curs 2019-2020, l’Orfeó Sarrianenc obre noves places per aquelles persones que els hi agradi la cultura catalana i el cant! Es tracta d’una experiència que ens enriqueix en molts aspectes. A part de ser una molt bona manera de socialitzar i participar en el Centre i el barri de Sarrià, ens permet connectar amb les tradicions i la cultura catalana a través de l’expressió musical i artística. Actualment, els assajos es realitzen els dijous de 20.00h a 22.00h.

L’Orfeó Sarrianenc, fundat l’any 1917 pel director Àngels Obiols, està dirigit actualment per Albert Cabero, i disposa de diferents grups per a cantaires de totes les edats: El Cor Infantil, el Cor jove i el cor de veus blanques “Dones Veu”, dirigits tots per Gerard Ibáñez. És un reconegut projecte de formació musical en cant amb més de cent anys d’història que fomenta la diversitat i el coneixement de la cultura catalana.

L’any passat l’Orfeó complia el seu Centenari, i aquest juny han celebrat la cloenda d’aquesta celebració al Sants Teatre, amb el concert “Suite del Fantasma de l’Òpera” i dins la programació del cicle de Cultura Popular als Ateneus. Aquest any s’ha reconegut la tasca cultural de l’Orfeó Sarrianenc amb l’atorgament de la Creu de Sant Jordi 2018, la qual premia l’Orfeó amb motiu del seu centenari.