LA XVII MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL AL TEATRE DE SARRIÀ

LA XVII MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL AL TEATRE DE SARRIÀ
Organitzada per la Direcció General d’Afers Religiosos de Generalitat de Catalunya, la Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya d’aquest any 2020 oferirà diverses pel·lícules i curtmetratges a més d’una trentena de sales d’arreu de Catalunya centrades en una temàtica espiritual i religiosa. La Mostra és un esdeveniment cinematogràfic anual que posa en valor la presència de l’espiritualitat en la cultura audiovisual, fa visibles les diferents manifestacions religioses i espirituals i contribueix a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social.
Enguany, seguint amb l’activitat de les passades edicions, el Teatre de Sarrià acollirà dues projeccions que hem incorporat dins de la programació del nostre cicle de cinema, durant el mes de novembre:
El Comiat (15 de novembre a les 20:00h), un film que ens parla del dol i de les diferents maneres de l’ésser humà d’afrontar-lo, i explora l’abisme cultural entre Orient i Occident: la individualitat occidental xoca amb el pensament col·lectivista oriental.
El pa de la guerra (29 de novembre a les 18:00h), una adaptació de la novel·la de l’escriptora i activista Deborah Ellis, que denuncia la barbàrie a què viuen sotmeses les nenes afganeses. Ens parla dels drets de les dones però també de la solidaritat i dels vincles que es creen quan el mal s’imposa.