Home / 0
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

‘Aterrant’, un documental d’Uniterra: PROJECCIÓ + COL·LOQUI

26 gener / 19:00 20:30

Entrada lliure

Aterrant, connectant amb la terra viva és un documental per visibilitzar la cosmovisió emergent a través d’algunes de les seves protagonistes. Persones que posen veu a una nova sensibilitat, a una altra forma de relacionar-nos amb la Terra.

Uniterra ens presentarà en el marc del nostre cicle de Tardes de tertúlies utòpiques un documental que ens apropa a la història personal de diferents persones que han fet un itinerari personal de transformació i aterratge, retornant als ritmes naturals, als elements i a la percepció sencera. Camins que ens inspiren col·lectivament en aquest moment de canvi profund.

Una peça que pretén pensar-nos, entenent-nos sencerament, interconnectades, fractals.

Aterrant fa visible el teixit d’una civilització que es torna a meravellar del món i es disposa a responsabilitzar-se de les generacions futures tenint cura de l’ampli cos de la Terra viva. Tornant a casa, al lloc que ens correspon com a humans en un món biodivers.

PRIMER CAPÍTOL: Transformant la relació amb la tècnica

És possible una tècnica que no imposi un temps mecànic? Una tècnica que segueixi els ritmes de la Terra i generi espais per l’autorealització humana i el bé comú? Com ho fa un artesà per deixar-se inspirar en el seu fer? En aquest primer capítol “Transformant la relació amb la tècnica” en Toni Medalla, ceramista, ens acompanya a explorar el dilema de la tècnica, els ritmes i la mesura adequades.

El Trailer

Col·loqui posterior amb Toni Medalla i tot l’equip d’Uniterra.

Uniterra

Uniterra és una comunitat d’aprenentatge on, de manera convivencial, explorem els reptes i les necessitats de l’epòca i els llocs que habitem. Oferim propostes formatives i espais de diàleg per anar construint una cultura en pau amb la terra i el món.

Una entitat que neix de la visió d’un món radicalment interdependent i compartit. De les tradicions de saviesa i les intuicions emergents, que aposten per estils de vida respectuosos amb la Terra i les seves comunitats.

Organitza

On?

Centre de Sarrià

Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya 08034 Espanya
932039772
View Recinte Website