Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
18 març Dimecres

EL SÍNODE DE L’AMAZONIA / ESPAI DE REFLEXIÓ QUARESMAL

18 març 2020, 20:00 - 18 març 2020, 20:00
El Centre de Sarrià, Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Spain

El Centre de Sarrià acollirà la segona jornada de reflexió del mes de març organitzada conjuntament amb la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià t sobre El Sínode de l’Amazonia, amb la participació del jesuïta Victor Codina.

El diumenge 15 d’octubre de 2017 el Papa Francesc va anunciar el Sínode i va explicar que el seu objectiu principal “és identificar nous camins per a l’evangelització d’aquesta porció del Poble de Déu, especialment dels indígenes, sovint oblidats i sense la perspectiva d’un futur serè, també com a resultat de la crisi dels boscos amazònics, pulmó de cabdal importància per al nostre planeta”. 

En parlarem amb el Víctor Codina. Va estudiar filosofia i teologia a Sant Cugat, a Innsbruck i a Roma. Doctor en Teologia, professor de teologia a Sant Cugat vivint a l’Hospitalet i Terrassa. Des de 1982 resideix a Bolívia on ha treballat amb sectors populars i en la formació de laics a Oruro i Santa Cruz. Professor de teologia a la Universitat Catòlica Bolívia de Cochabamba alternant amb el treball pastoral en barris populars.


Entrada lliure
Sala: PICA D’ESTATS


Mostra els detalls
Data: 18 març 2020
Hora: 20:00
Cost: Entrada lliure
Categoria d'EsdevenimentEspais de reflexió quaresmals
Recinte
Recinte: El Centre de Sarrià
Adreça: Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Spain
Telèfon: 93 203 97 72
Organitzador
Organitza: Parròquia Sant Vicenç de Sarrià