Home / 0
Carregant Esdeveniments
  • Aquest esdeveniment ja ha passat.
16 febrer Diumenge

SONS I MALSONS D’UN CLOWN / amb MERIN CORO I ORQUESTA

16 febrer 2020, 18:00 - 16 febrer 2020, 18:00
Teatre de Sarrià, Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya 08034

La companyia d’òpera i sarsuela MCO, Merin Coro y Orquesta, l’any passat vàrem iniciar un cicle al Teatre Sarrià anomenat “Guerres, refugiats, repatriats, i danys colaterals”, debutant amb la sarsuela Gigantes y Cabezudos, ambientada a la guerra de Cuba i el retorn dels últims combatents.

Enguany seguim amb un espectacle que du per títol “Sons i malsons d’un Clown” , on abordarem aquells temes que desencadenen conflictes interns en una persona, o entre dos o més, (micro-violència), o entre diferents grups socials. Fins arribar a un espai de macro-violència com és una guerra, on la maquinaria de destrucció es posa en marxa, afectant a milers de persones i generant conseqüències d’extrema gravetat. El clown, com tothom, té somnis i malsons. Durant la nit, la realitat es barreja amb els records i els pensaments, i l’ inconscient, lliure mentre dormim, construeix una realitat de la que només sortim quan despertem. Però fins llavors, el que estem somniant conforma la nostra realitat, és la nostra realitat per be i per mal. Qui no s’ha despertat bruscament d’un malson i s’ha dit “Bufa! Menys mal que només ha estat un malson!”?

Això és el que li passarà al nostre clown: amor i tendresa, amics, família, violència, realitat. Consciència i inconscient, força, veïns, records, tot es barrejarà. Lo micro, i lo macro, tot estarà present a través de diferents fragments d’òperes.


de 15€ a 24€ACONSEGUEIX ENTRADES

Mostra els detalls
Data: 16 febrer 2020
Hora: 18:00
Cost: €15 - €24
Categoria d'EsdevenimentOpera
Recinte
Recinte: Teatre de Sarrià
Adreça: Carrer del Pare Miquel de Sarrià, 8
Barcelona, Catalunya 08034
Telèfon: 932039772