AMB TU SEGUIREM

Home / AMB TU SEGUIREM

 

El Centre i Teatre de Sarrià s’ha debilitat econòmicament a conseqüència de la crisi social que ha provocat la Covid-19.
Després de 125 anys d’història el batec de Sarrià es debilita. Són moltes les persones que han teixit amb cura dia a dia instants, records, presents, passats i futurs en aquest escenari. Tenim el cor cosit d’inicis i comiats però ara és el moment de prendre partit perquè la història avanci. Fes que el relat no s’apagui, expliquem noves històries. El teatre ha donat vida a molts camins, dóna ara vida al teatre.
Aquest és un centre de caràcter privat que s’ha mantingut viu gràcies als socis i a les donacions de persones individuals del barri que creuen en el projecte. Creiem profundament en la força de la gent, el nostre valor essencial és el compromís social i la implicació cultural. Tenim un gran passat, formem futurs i escoltem el present. Promovem la integració, l’empatia i el compromís amb els altres a través de les arts escèniques i la cultura com a motor de canvi.

La nostra titella Lia ens ho explica:


QUÈ POTS FER PER AJUDAR-NOS?


Fes una donació:

– Els donatius a partir de 150€ comptaran amb l’obsequi d’una samarreta.
– Els donatius a partir de 300€ comptaran amb una samarreta i la quota de soci/a individual per un any.
– Els donatius a partir de 500€ comptaran amb una samarreta, la quota de soci/a individual per un any i 5 entrades lliures per la programació del Teatre de Sarrià.
– Els donatius a partir de 1000€ comptaran amb una samarreta, la quota de soci/a individual o familiar per un any i 10 entrades lliures per la programació del Teatre de Sarrià.
*El 15% del donatiu es desgravarà en la teva declaració de la renta de l’any 2021. 

Vine als espectacles de la nostra programació especial:

Els grups de la casa estan treballant per oferir una programació pròpia, donant el 100% dels beneficis per a ajudar a pal·liar la situació econòmica actual del Centre i Teatre de Sarrià. Participa a les nostres activitats i espectacles!

 


Dóna suport a la nostra campanya amb la compra de la nostra samarreta:

Emplena el següent formulari
Després, efectua el pagament.

*La samarreta la podràs recollir a les instal·lacions del Centre i Teatre de Sarrià.

Pagament