EL BALLET FOLKLÒRIC SARRIÀ-ESBART SARRIÀ TORNA A L’ESCENARI DEL TEATRE DE SARRIÀ AMB GRAN ÈXIT D’ASSISTÈNCIA

Aquest cap de setmana, el Teatre de Sarrià s’ha tenyit de groc i vermell per tornar a rebre la nostra centenària secció de cultura popular BALLET FOLKLÒRIC SARRIÀ-ESBART SARRIÀ! Amb la necessitat de tornar a la normalitat i amb les ganes de ballar i tornar a pujar a l’escenari, el BALLET FOLKLÒRIC SARRIÀ-ESBART SARRIÀ, ens va presentar el passat diumenge 30 de maig dues propostes molt diferents, en una sola tarda, en què vam poder veure dansaires de totes les generacions, gràcies també a la participació de l’Esbart Català de Dansaires.

La primera, a càrrec dels dansaires de l’Escola de dansa, ens va apropar a un museu molt especial, gràcies a la dansa, la música, les cançons i les imatges projectades. Un espectacle que els més petits de la casa van conduir durant 45 minuts una funció en què vam poder fer un tomb per la història de Catalunya.

La segona proposta la va presentar el cos de dansa, partint d’un recopilatori de música del folklore català, amb cançons de Joaquim Serra, Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, la Cobla Catalana dels Sons Essencials, Pep Gimeno “Botifarra” i Òscar Igual! Un espectacle que va comptar amb un final a càrrec del grup de castanyoles Rià, rià, Sarrià pità.