EL CENTRE PARTICIPA EN LA REUNIÓ VIRTUAL AMB EL REGIDOR DEL DISTRICTE DEL 28 D’ABRIL

EL CENTRE PARTICIPA EN LA REUNIÓ VIRTUAL AMB EL REGIDOR DEL DISTRICTE DEL 28 D’ABRIL

 

El Passat 28 d’abril va tenir lloc la primera reunió virtual per vídeo conferència d’aquest any amb les entitats del Districte, atesa la impossibilitat de fer reunions en directe en motiu de l’estat d’alarma per la COVID’19. El Consell de barri fou presidit pel Regidor del Districte de Sarrià-Sant Gervasi, Sr. Albert batlle i Bastardas i va comptar amb la participació de l’ equip tècnic del Districte, els representats de tots els grups polítics i de les principals entitats.

En el curs de la reunió l’Ajuntament va informar de les principals iniciatives desenvolupades en els darrers mesos, especialment en el camp de la neteja i la protecció de la salut, els serveis a la gent gran, els treballs vinculats a la conservació dels carrers i també sobre l’actualització dels diferents contractes per serveis i de la previsió de la resolució de la convocatòria de subvencions per aquest any 2020, i en especial sobre el programa de desconfinament.

Des del Centre vàrem presentar un resum de les actuacions d’aquests mesos, les activitats desenvolupades per mitjà de la web, l’accés als enregistraments de les principals obres de teatre de La Bambolina Negra i dels grups de Teatregem, les activitats de les corals del Centre, el Cor Jove, el Cor Dones Veu i l’Orfeó Sarrianenc, la creació i difusió de la Lia, una Titella que també esta confinada i vol sortir però que en cada episodi el seu company, en Ramon, li explica les moltes raons per quedar-se a casa però tot i això participa en diferents iniciatives culturals com per exemple el concurs literari de Sant Jordi.

Des de de les diferents entitats va presentar-se les actuacions fetes en aquests darrers mesos i les principals necessitats d’aquest moment especialment resultant del tancament de comerços i d’activitats de les entitats culturals, cíviques i esportives.

Des del Centre vàrem presentar un resum de les actuacions d’aquests mesos, les activitats desenvolupades per mitjà de la web, l’accés als enregistraments de les principals obres de teatre de La Bambolina Negra i dels grups de Teatregem, les activitats de les corals del Centre, el Cor Jove, el Cor Dones Veu i l’Orfeó Sarrianenc, la creació i difusió de la Lia, una Titella que també esta confinada i vol sortir però que en cada episodi el seu company, en Ramon, li explica les moltes raons per quedar-se a casa però tot i això participa en diferents iniciatives culturals com per exemple el concurs literari de Sant Jordi. També la continuació del programa de tertúlies en streaming, la creació d’una nova revista digital, L’Empremta del Centre, la preparació del Casal d’Estiu d’arts escèniques i les innumerables reunions virtuals de la Junta, amb el personal tècnic que continuen el seu servei fent teletreball, i les de les diferents seccions i grups.

Cara al futur, vàrem manifestar la nostra preocupació per l’afectació econòmica del tancament del Centre i especialment la necessitat de poder concretar amb garanties el calendari d’obertura del Centre i del teatre i de la posta de nou en funcionament dels diferents serveis.

El Sr. Albert Batlle va felicitar al Centre per la nostra activitat i els molts projectes desenvolupats duran tot aquest període.