EL JURAT DEL CONCURS INFANTIL “SANT JORDI, LA LIA I JO” PRESENTA ELS GUANYADORS I GUANYADORES

 

Malgrat les circumstàncies de confinament que estem vivint, al Centre de Sarria hem volgut continuar celebrant el nostre Sant Jordi amb els més petits i petites amb el concurs infantil “la Lia, Sant Jordi i jo”, amb què els nens i nenes de la família ens han enviat els seus propis contes o dibuixos a partir del títol que el centre facilita. Presentem els guanyadors i guanyadores del concurs:

EL JURAT DEL CONCURS SANT JORDI 2020, després d’haver valorat els treballs presentats a partir dels criteris següents:

. valoració de la narració
. valoració de la il·lustració
. valoració de la originalitat i imaginació

ACORDA:

Atorgar el primer premi en la categoria de 6 a 8 anys a MARTINA CASIMIRO

Atorgar un accèssit per la seva participació a JUAN MERCHAN (una entrada doble per un espectacle infantil de la temporada 2020-21)


Atorgar el primer premi en la categoria de 9 a 12 anys a JAN ARASANZ

Atorgar un accèssit per la seva participació a JAN CALONNE (publicació al web i una entrada doble per un espectacle infantil de la temporada 2020-21)


Els primers premi consisteixen en el carnet de soci infantil del Centre pel curs 2020-21, una entrada doble per a tots els espectacles infantils de la temporada 2020-2021 i la publicació dels treballs en totes les xarxes del Centre de Sarrià.

El jurat agraeix la col·laboració com experta de la Sra. Núria Caimary, mestra i pedagoga, en la valoració i assessorament en aquest concurs.


NO ET PERDIS LA INTERPRETACIÓ DELS PREMIS GUANYADORS QUE FA LA NOSTRA TITELLA LIA: