EL PROCÉS DE DESCONFINAMENT I L’OBERTURA DELS CENTRES CULTURALS

EL PROCÉS DE DESCONFINAMENT I L’OBERTURA DELS CENTRES CULTURALS

Aquest passat dimecres dia 29 d’abril hem participat en la reunió telemàtica de la Junta de la Federació d’Ateneus on s’ha analitzat les propostes d’obertura dels centres i les recomanacions del Departament de Cultura en aquest sentit.

Davant dels dubtes i manca de concreció del calendari conegut, no preveiem l’obertura del nostre Centre fins entrat el mes de juny sempre amb alguna activitat molt limitada, complint les mesures sanitàries i sense públic, prioritzant la neteja i la salut de les persones. L’única activitat prevista és l’organització del Casal d’Estiu d’Arts escèniques, on ja s’ha obert el calendari d’inscripcions i s’ha presentat la corresponent notificació a la Generalitat ara pendent de la seva aprovació.

Les activitats previstes per aquesta primavera que han estat suspeses pel tancament del Teatre de Sarrià en motiu de la pandèmia del COVID’19 es traslladaran a la propera tardor sempre que sigui possible el desenvolupament de l’obra, tenint en compte l’obertura del teatre amb un màxim de 112 places.

Les seccions i grups reiniciaran la seva activitat completa probablement al setembre, seguint un calendari estricte d’ocupació dels espais i la seva neteja.
En aquest període que ara encetem les entitats haurem de continuar la difusió de les activitats per internet i reinventar els nostres projectes i actuacions per adequar-los a les condicions actuals.

Les activitats previstes per aquesta primavera que han estat suspeses pel tancament del Teatre de Sarrià en motiu de la pandèmia del COVID’19 es traslladaran a la propera tardor sempre que sigui possible el desenvolupament de l’obra, tenint en compte l’obertura del teatre amb un màxim de 112 places. En les properes setmanes esperem poder concretar amb més detall aquest calendari de desconfinament i obertura dels nostres espais un cop coneguem més detalls de les instruccions en matèria de salut.