ELS AMICS DE LA UNESCO DE BARCELONA I EL CENTRE DE SARRIÀ PRESENTEN EL I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA AL TEATRE DE SARRIÀ

ELS AMICS DE LA UNESCO DE BARCELONA I EL CENTRE DE SARRIÀ PRESENTEN EL I CICLE DE MÚSICA DE CAMBRA AL TEATRE DE SARRIÀ

L’Associació Amics de la Unesco de Barcelona i l’Associació Centre Cultural Sant Vicenç de Sarrià, amb la direcció musical de Maria Canyigueral, presenten el I Cicle de Música de Cambra Amics d’Unesco Barcelona al Teatre de Sarrià. Un total de set propostes musicals que podrem gaudir durant la primavera i la tardor del 2021. Un cicle que neix amb l’entusiasme d’impulsar una nova oferta musical a la ciutal Comtal amb l’objectiu d’esdevenir un reclam cultural de referència, tant per la qualitat i diversitat de la seva programació com pel renom i trajectòria internacional dels intèrprets, amb gran afluència d’artistes de casa nostra.

Aquesta primera edició inclou un monogràfic dedicat a Brahms, obres de dones compositores com Rebecca Clarke, Ethel Smyth i Clara Schumann, la integral de Sonates per violí i piano de Beethoven en tres concerts consecutius, i molt més que anirem revelant. Els músics que ens conduiran per aquests set viatges musicals són Isabel Villanueva, Arnau Tomàs, Abel Tomàs, Pau Codina, Lana Trotovsek, Maria Florea, Anna Douglass, Boris Bizjak i Maria Canyigueral. Les entrades ja estan disponibles al web del Teatre de Sarrià.

La música de cambra requereix un espai acollidor, no gaire gran, com el Teatre de Sarrià. Seran concerts assequibles, realitzats per grans intèrprets de l’escena del nostre país i internacional. En cada concert hi haurà instruments diferents i es vetllarà també per difondre música de compositors i compositores tant del nostre país com internacionals.

L’acte inaugural serà el 13 de març. Ens hi acompanyarà Joan Vives – músic, divulgador musical i locutor-redactor de Catalunya Música – liderant un col·loqui posterior al concert que ens permetrà conèixer una mica millor la programació que es podrà escoltar al llarg del cicle.

El I Cicle de Música de Cambra Amics de l’Unesco Barcelona arranca amb força i il·lusió per gaudir plegats del poder irreemplaçable de la música en viu, amb la convicció que les propostes musicals que es presenten abracen l’interès d’edats i públics ben diversos.

AMICS UNESCO BARCELONA I EL CENTRE I TEATRE DE SARRIÀ PRESENTEN