Obert el concurs per la gestió del Bar del Centre i Teatre de Sarrià

• Les persones interessades hauran de presentar el seu projecte de gestió, segons s’explica a les bases del concurs que es poden trobar al web oficial del Centre de Sarrià
• El termini per a presentar les candidatures serà el 17 de maig de 2021

El divendres 23 d’abril de 2021, el Centre i Teatre de Sarrià ha convocat un concurs per a la gestió del Bar del Centre. Les persones interessades hauran de presentar el seu projecte de gestió abans del 17 de maig de 2021.

El Jurat estarà format per quatre membres de la Junta Directiva del Centre, una persona amb experiència en el món de la restauració, una persona associada escollida per sorteig i una altra representant de les seccions i grups de l’entitat. Un comitè que tindrà en compte, sobretot, la gestió econòmica dels recursos del projecte, les estratègies de dinamització del servei, l’experiència professional de l’equip, així com la vinculació de les persones adjudicatàries amb el Centre.

El passat gener de 2021, el Centre i Teatre de Sarrià va tancar el servei de bar degut a les obres de reforma i millora de les seves instal·lacions, i s’espera que aquest servei comenci a operar tant aviat com sigui possible d’acord amb el nou projecte adjudicatari com a més tard el 28 de juny de 2021, a través d’una contractació que finalitzarà el 31 de juliol de 2023, amb possibilitat de renovació.

L’espai disposa de 58,25 m2, amb una terrassa de 62m2, que dona la benvinguda al centenari Teatre de Sarrià. Segons explica la Junta de l’entitat, el Bar s’entén com un servei més de l’equipament del Centre i Teatre de Sarrià i es visualitza com un dels principals espais de benvinguda al Centre i al Teatre, “típic dels cafès que són la porta de l’entrada de molts ateneus d’arreu de Catalunya. És important, en aquest sentit, que el projecte de gestió guanyador s’integri amb els seus objectius i valors”.