Premis Impacte Jove

Tens un projecte? T’ajudem a fer-lo realitat!

Què són els premis Impacte Jove?

Impacte Jove, el programa que us dóna suport ajudant-vos en la realització del vostre projecte i activitats pel curs 21-22. El centre d’interès dels projectes és lliure. Tot i això, us podem donar idees relacionades amb la petjada climàtica, l’economia social i solidària i l’impacte social.

Els dos millors projectes podran optar a una dotació econòmica de 500€ o 1.000€

Les entitats juvenils guanyadores comptaran amb assessorament per millorar i executar el seu projecte!

Qui hi pot participar?

Als premis Impacte Jove poden participar entitats juvenils, liderades per joves i dirigides a joves,  o grups de joves que formin part d’altres organitzacions de segon nivell, federacions, etc. 

El requisit indispensable és que el projecte que es presenti l’encapçalin persones joves i que siguin elles les que s’apoderin decidint el contingut, els passos i l’execució del mateix. 


Què entenem per Impacte?

Volem donar suport a projectes respectuosos amb el medi ambient, sostenibles, amb impacte social... projectes transformadors, en definitiva, que generin un canvi social, sigui en el mediambient, sigui en les altres persones.   

Exemples

Rutes pel Clima, iniciativa nascuda arran les mobilitzacions de Fridays4Future. En aquest projecte realizant itineraris físico-conceptuals per municipis i territoris al voltant de l’emergència climàtica que permeten veure les causes, entendre les solucions i experimentar les solucions en diferents àmbits: mobilitat, democràcia directa, economies locals del benestar, sol·lucions basades en la natura, pensament crític…


Quins són els premis?

Primer premi: 1.000€

Segon premi: 500€

A més a més, les entitats juvenils guanyadores comptaran amb assessorament per millorar i executar el seu projecte.


Calendari

Presentació projectesFins el 30 de novembre de 2021
Resolució del jurat15 de desembre de 2021
Primer informe trimestral de l’evolució del projecteFins el 31 de març de 2022
Segon informe trimestral de l’evolució del projecteFins el 31 de maig de 2022
Desenvolupament dels projectesFins el 15 de juny de 2022
Memòria finalFins el 30 de juny de 2022

Mesures Sanitàries

En aquesta edició anem recuperant poc a poc la normalitat desprès d’un any que sabem que ha estat complicat per totes. No obstant això, des del Centre us volem assegurar que seguirem vetllant per la seguretat i la salut de tothom, com hem fet durant tots aquests mesos. A mesura que coneguem quines són les mesures a seguir, us les comunicarem.


Voleu saber més?

Per a més informació i inscripcions, podeu enviar-nos un correu electrònic a projectes@centredesarria.cat o telefonar al Centre al telèfon 932039772.


Aquest programa es fa en conveni amb l’Ajuntament de Barcelona, Districte de Sarrià Sant Gervasi, amb el suport del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona i de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya.