Home /

JovEmprèn Sarrià

El Programa JovEmprèn, organitzat amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, vol donar a conèixer entre els joves el món de l’emprenedoria i oferir-los la possibilitat de desenvolupar, de manera tutelada per experts en emprenedoria, el propi Pla d’Empresa o Iniciativa Social, en format de concurs. Contem també amb la col•laboració dels serveis de l’Ajuntament de Barcelona, tant a nivell dels Districte de Sarrià-Sant Gervasi, com de la seva agència Barcelona Activa, així com amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament gràcies al treball dels seus tècnics per la valoració dels projectes presentats al concurs JovEmprèn i participant en el jurat del premi. 
El programa s’adreça a alumnes de diferents centres educatius del barri. Estudiants de 3r i 4rt d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius, juntament amb joves membres d’entitats juvenils, poden presentar els seus projectes al concurs d’emprenedoria, que premia les millors propostes de cada categoria. Els participants dels es podran presentar al concurs en equips d’entre 3 i 5 persones. 
El programa culmina amb la Gala Final de Lliurament de Premis al Teatre de Sarrià. El concurs atorga diversos premis: un xec regal per un valor variable segons la classificació que es pot gastar  en material tecnològic, musical i editorial, a més d’un val per assistir a diferents activitats culturals del Centre i Teatre de Sarrià. A part, en el transcurs del concurs els participants assisteixen a xerrades i tallers pràctics que contribueixen a la seva preparació professional. També s’ofereix assessorament personal a tots els equips participants. 
L’objectiu final és obrir una porta a la realitat laboral i l’emprenedora i generar reflexions personals per a definir el propi camí professional. 


MATERIALS PER DESCARREGAR

– Model Canvas (Cat.)
Coneix-te
Explicació Model Canvas
Plantilla Memòria executiva